Cégünk profilja

Cégünk

Az Ice Cleaning System Hungary Kft 2013-ban alakult meg. Cégünk a Soltszer 96 Kft-ből vált ki így elmondható, hogy több éves tapasztalattal rendelkezünk a szárazjeges ipari tisztítás területén.

Amit cégünk kínál

Szárazjeges Ipari Tisztítás, Szárazjég szóró gépek forgalmazása
és szervizelése, Szárazjég gyártás és értékesítés.

Miután felvettük a kapcsolatot ügyfeleinkkel, közös megegyezés alapján kijelölünk egy megfelelő dátumot ugyanis a szárazjeges ipari tisztítás első lépése a felmérés. Próbatisztítást végzünk egy bemutató keretein belül, ahol ügyfeleink láthatják szárazjég szóró gépeinket munka közben és saját szemükkel tapasztalhatják meg, hogy mit tud a szárazjeges technológia illetve mennyire alkalmas a tisztítani kívánt felületen. Méréseket készítünk a jégfogyasztásról és a „tiszta” munkaidőről. Pontos eredményméréseink után összeállítjuk a legkedvezőbb árajánlatot partnereink számára.

Munkafolyamat

1. Próbatisztítás, bemutató és tájékoztatás a technológia minden részletéről, gépeinkről. Ha a tisztítandó felület mozdítható, igény esetén a bemutatót saját telephelyünkön is megtartható.
1. Felmérések, a próbatisztítás eredményeinek kiértékelése
2. Árajánlat készítés
3. Egyeztetés a munkavégzésről
4. Kivitelezés Gyorsak, hatékonyak és mobilak vagyunk.  Cégünk számtalan megoldást kínál ügyfeleink kéréseire. A tapasztalataink és a felméréseink eredményeiben hiszünk, illetve a saját referenciáinknak.

Óvjuk környezetünket, tisztítjuk az ipari területeket, időben
és kivitelezésben rendkívül hatékonyak vagyunk.

Az ICS Ice Cleaning Systems-t 1998-ban alapították így már 15 év tapasztalattal rendelkezik a szárazjeges tisztítórendszerek gyártásában. A több mint 3.000 m2-es gyártócsarnokban Mori Seiki megmunkáló központoktól kezdve CNC vezérlésű eszterga és marógépek gondoskodnak arról, hogy olyan minőségi termékeket állítsunk elő melyek világszerte megfelelnek a megrendelőink igényeinek.

2012-ben az ICS Ice Cleaning Systems GmbH megnyitotta müncheni központját, így mint német gyártó képesek vagyunk még jobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek.

A saját fejlesztő és gyártó részlegünk az automatizálási technológia részleggel együtt lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt megfeleljünk a megrendelőink egyedi igényeinek is.

Mint megbízható partner mindenben, ami a szárazjéggel kapcsolatos, ügyfélközpontú megoldást kívánunk nyújtani partnereinknek.

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleink részére:

- Szárazjég fúvó rendszerek tervezése és gyártása
- Szárazjég előállító berendezések gyártása
- Szárazjég előállítása
- 24 órás szerviz biztosítása a hét minden napján